לפרסקופיה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

31/08/2015 | 07:44 | מאת: איילת

בוקר טוב, האם לפרסקופיה להוצאת ציסטה שחלתית מצריכה אשפוז יום בלבד? אפשר להשתחרר כבר בערב לאחר ההליך? והאם אפשר לטוס שבוע לאחר ההליך? תודה

שלום איילת, זה מאד תלוי במנתח, בניתוח ובמנותחת. אם הניתוח נמשך והסתיים כמצופה והמנותחת מרגישה בטוב ללא בחילות, סחרחורת וללא עדות לדימום תוך-בטני לאחר ניתוח - אני נוהג לשחררה כ-8-9 שעות מסיום הניתוח. בדר"כ ניתן לחזור לחיים רגילים 7-10 ימים לאחר הניתוח (כולל טיסה). לפירוט ניתן לפנות למרכז איה מדיקל 0775717230/220. בהצלחה.

מנהלי פורום האשה והרחם