אנמיה מאיבוד דם במחזור

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

07/08/2015 | 18:39 | מאת: יעל

הי, יתכן ואני אנמית עקב מחזור מסיבי. כבר בעבר נמצאתי אנמית וגם עד לא מזמן ונתנו לי עירוי של ברזל לוריד + גסטרוסקופיה שנמצאה תקינה לחלוטין. אילו כדורים נותנים כדי שהדימום יהיה פחות חזק? תודה

יעל שלום, בהחלט ייתכן שהדימום החזק שלך גורם לאנמיה. השאלה הנכונה לפני מתן כדורים להקלת הדימום היא מה הסיבה לדימומים אלה. לא נכון לקבל את המצב כמובן מאליו. לאחר בירור מתאים ניתן לתפור את הטיפול הנכון. הפורום אינו המדיום הנכון לדיון באבחנות האפשריות, בבדיקות המתאימות ובטיפולים. להתיעצות בכל ההיבטים ניתן לתאם תור 0775717230/220. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם