כאבי בטן תחתונה צד שמואל

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

05/05/2015 | 20:05 | מאת: לינוי

היי, בת 21 רווקה. סובלת מכאבי בטן עשיתי סיטי בטן בשנת 2013 היה לי חשד למשהו בשחלה צד שמאל ניראה לי בעקבות זה עשיתי אולדרסאונד גינקולי ( לא דרך הנרתיק אלא שתתי 6 כוסות מים לפני האולדרסאונד) ויצא תקין. עכשיו כואב לי בבטן התחתונה איפה שהרחם צד שמואל ויש לי מידי פעם דלקות בשתן עכשיו לא. והמחזור שלי נמשך לפעמיים שמונה תשע ימים עשיתי שוב אולדרסאונד גינקולגי שיצא תקין ..האם אולדרסאונד גינקולגי בודקת מחלות?

שלום לינוי, אולטראסאונד גינקולוגי היא בדיקת הדמייה לתקינות הרחם, השחלות והאגן הקטן. היא בודאי מאשרת או שוללת מחלות מסוימות כמו ציסטות בשחלות, שרירני הרחם או מצבים לא חולניים כמו הריון. אני לא משוכנע שזו תשובה לשאלתך אולם זה כל שאני יכול לספר על הבדיקה. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם