דימום לאחר יחסי מין

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

29/04/2015 | 22:10 | מאת: עדי

שלום בת 28, שמונה חודשים לאחר לידה ראשונה בחודש חמישי של ההיריון הופיע דימום לאחר יחסי מין ובבדיקה של רופאה נמצא פוליפ שהוסר נשלח לביופסיה שחזרה תקינה ונלקח משטח פאפ שחזר תקין היום לאחר קיום יחסים (לאחר 14 ימי נידה) הבחנתי שנוזל הזרע שיצא מהנרתיק היה צבוע באדום לאחר שהחזרתי קיסם אוזניים הבחנתי בגוון ורדרד, כלומר הדימום פנימי האם יש לגשת לבדיקה? מה יכולה להיות הסיבה בהתייחס לכך שלפני שנה עשיתי משטח פאפ שיצא תקין? תודה

שלום עדי, כל דימום חריג (אפילו קל) רצוי לבדוק. עם זאת אין סיבה ללחץ במיוחד אם הבדיקה לפני שנה היתה תקינה. סיבות לכך יש לרוב אולם השכיחות הן הפרעה הורמונלית או בצואר הרחם. קל לבדוק זאת, פני לרופא המטפל. לבריאות.

מנהלי פורום האשה והרחם