שאלה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

31/07/2014 | 17:37 | מאת: שירן ק.

ד''ר שלום, אנחנו מנסים להכנס להריון. לאחר איחור של 13 ימים במחזור עשיתי בדיקה. תוצאות הבדיקה היו חיוביות. למרות זאת למחרת קיבלתי מחזור. מה היה כאן? איך מסבירים את זה? תודה

שירן שלום, ייתכנו מספר אפשרויות: 1. בסבירות גבוהה - הריון לא תקין - הריון שאינו מתפתח כראוי.באפשרות זאת נכלל גם הריון חוץ-רחמי. 2. בסבירות נמוכה - הריון תקין למרות הדימום. בשני המקרים כדאי לבצע בדיקה שנקראת בדיקת הריון כמותית (בדם). הבדיקה תתן מושג הן לגבי תקינותו של ההריון והן לגבי דרך ההתערבות הרפואית במידה שההריון אינו תקין. בהצלחה ורפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם