כאבים בשדיים

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

28/07/2014 | 16:34 | מאת: עידית

שלום, אני בת 29 עם 2 ילדים, אני משתמשת באמצעי מניעה אוורה וכל פעם כואבים לי השדיים ויש לי כאבים בבטן התחתונה בזמן סקס, כשאני מוציאה את המדבקות אוורה בשביל לקבל מחזור הכאבים נעלמים. ברצוני לדעת מה לעשות והאם עליי להחליף אמצעי מניעה. ומה מומלץ לגילי.. איני מתכוונת להביא עוד ילדים.. תודה רבה!

עידית שלום, לפני שאני מציע לך שיטות חלופיות לאוורה, אני מציע לך להבדק הן ע"י רופא נשים והן בדיקת שד ע"י כירורג. חלילה לא לפספס בעייה כלשהי. בהמשך ניתן לשקול חלופות כמו התקן תוך רחמי או זריקה כל 3 חודשים - כמובן לדיון עם הרופא המטפל. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם