שחלות פוליסטיות?

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

13/03/2014 | 12:30 | מאת: אני

שלום רב, לאחר 2 הריונות טיבעיים ברצוני לדעת אם יש לי שחלות פוליסטיות עקב אי כניסה להריון מנתוני בדיקת הדם ההורמונלית יש לי FSH 6.6 אני שואלת מאחר במעקב זקיקים הטכנאית אומרת לי שיש זקיק מוביל ועוד זקיקים קטנים מה גם שהמחזורים שלי אנים סדירים 37 ימים ומעלה כל חודש משהו אחר 40,45 לתשובתכם אודה

שלום רב, ממעט המידע שאת מספקת, קרוב לודאי שאין לך שחלות פוליציסטיות. עם זאת לאור משך מחזור של 37-45 ימים ברור שיש הפרעה כלשהי באיזון ההורמונלי שלך שגורמת לשינויים בתהליך הביוץ ובעקבות כך למועד הופעת הוסת. מקווה שעזרתי.

מנהלי פורום האשה והרחם