לאחר ניתוח כריתת רחם

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

16/02/2014 | 16:17 | מאת: ירדן

אני חודש אחרי ניתוח כריתת רחם + חצוצרות + צוואר הרחם בעקבות אדנומיוזיס ברחם יש לי עדיין כאבים בבטן תחתונה ובאגן המנתח אומר שאני צריכה סבלנות אבל אני כבר איבדתי את כח הסבל שלי כל הכדורים למיניהם לא ממש עוזרים ניסיתי את הפשוטים כמו אופטלגין והגעתי עד טרמדקס האם יש לכם רעיון לכדור / נר / זריקה שיכולה לעזור חשוב לציין שהכאב כל פעם באזור אחר בבטן מוכנה לקחת הכל רק לא לסבול אשמח לעזרתכם

שלום ירדן, לא כתבת באיזו שיטה עברת את הניתוח (לפרוסקופיה/פתיחת בטן) אולם בכל מקרה כאב בטן לאחר ניתוח הוא תופעה מוכרת. חודש לאחר ניתוח כבר היית אמורה לחוש הקלה משמעותית. אני מבין שקיבלת מגוון משככי כאבים ללא שיפור. הייתי ממליץ על נרות וולטרן או זריקת וולטרן. אם זה לא יעזור יש מקום להכנס לעובי הקורה ולברר את סיבת הכאב. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם