כריתת רחם והרמת כיס שתן

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

14/02/2014 | 10:29 | מאת: אריאלה

שלום, אני בת 56 לפני כ4 שנים בערך עשיתי ניתוח להוצאת הרחם בעקבות פוליפ שיצא תקין וצניחה ועשו לי גם הרמת שלפוחית השתן עם רשת. (הוציאו לי כי אמרו שזה יכול לחזור עוד 5 שנים) אני מרגישה מין בליטה בצד אחד של הבטן באזור האגן והצד השני ריק, ויש לי מדי פעם כאבים באזור כאבים של דקירה בעיקר כשאני עומדת הרבה על הרגליים אך זה עובר לי כשאני נחה או כשאני מחממת את האזור.. האם הבליטה שיש לי יכולה לנבוע מהניתוח שעברתי? והאם תופעה זו של הכאבים נורמלית לאחר ניתוח? הקור יכול להשפיע על הרשת ובגלל זה הכאבים? תודה מראש :)

אריאלה שלום, קשה לי להאמין שתלונתך קשורה לניתוח שביצעת לפני 4 שנים. עם זאת כאבים עלולים להתעורר לפרקים באזורים שנותחו. ממליץ בדיקה על ידי רופא נשים. שבת שלום.

מנהלי פורום האשה והרחם