בעיה מוזרה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

20/12/2013 | 19:18 | מאת: אנונימית

אני בת 19 בתולה , הסתכלתי למטה במראה , ובתוך הנרתיק ראיתי גוש בשר קטן וחתיכות של בשר באותו צבע של הנרתיק שסותמים אותו בפנים , זה קרום הבתולים? (אף פעם לא הסתכלתי שם לפני אז אני לא יודעת אם זה היה כבר או לא) אני ממש בלחץ , מזה יכול להית?כג

20/12/2013 | 20:23 | מאת: רחל

במאי 2009 חליתי בסרטן השד טופלתי עי כימו ,קרינה ,והורמוני. גם נותחתי להסרת הגידול בשד מרץ 2011 נוצר שרירן ברחם בוצע כריתת רחם וכל מה שמחובר לרחם והרמת שלפוחית השתן תוצאות מהטיפולים בעיקר מהדקסול דלקת פרקים (בגדול יצאתי בזול מכל התרופות ) השאלה שלי היא היום היה לי דימום קטן כמו תחילת מחזור מה מומלץ לגשת למיון או להמתין ליום ראשון

הי רחל במידה ומדובר בדימום קטן הייתי ממתין לבדיקה עד מחר .אם יתגבר הדמם תגשי למיון שבת שלום

שבת שלום אנונימית נשמע שאת מתארת איך נראה קרום או טבעת הבתולין שלך אולם התאור נשמע ציורי מידי .לצורך אבטחת השקט הנפשי שלך ושלי נראה לי שכדאי לעבר בדיקה גינקולוגית על ידי רופא נשים מומחה ,ללא צורך בפגיעה בקרום הבתולין

מנהלי פורום האשה והרחם