חוששת שיש לי משהו

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

16/09/2013 | 09:00 | מאת: דיקלה

היייייי, אני מאוד לחוצה הלילה קרה לי משהו מאוד מלחיץ, קיימתי יחסים עם הבן זוג לאחר כמה שעות התעוררתי לשירותים עם כאבים יחסית חלשים בבטן התחתונה כשרציתי לעשות פיפי תקף אותי כאב חזק מאוד בבטן התחתונה עד כדי כך שממש התחלתי לצעוק הכאב נמשך חצי שעה שתיתי אקמול וזה עזר... בכל זאת מה זה יכול להיותתת

שלום דיקלה, ראשית להרגיעך - העובדה שהכאב שכך לאחר נטילת אקמול מצביעה על כך שקרוב לודאי לא מדובר הארוע קטסטרופלי. תיאורטית יכולים להיות מספר מצבים המתאימים לתיאור שלך: 1) גירוי שלפוחית השתן (בין אם בשל זיהום או בשל גירוי מכני עקב היחסים). 2) זיהום באברי המין מה שנקרא דלקת אגנית או זיהום בחצוצרות. 3) פריצת ציסטה שחלתית. לכל אחד מהמצבים יש תסמינים וממצאים אופייניים. בדיקת גינקולוגית + בדיקת אולטראסאונד + בדיקת שתן אמורים לאבחן את הבעייה. פני לרופא נשים לבדיקה ויעוץ. רפואה שלמה.

16/09/2013 | 18:08 | מאת: שיפרה

תהיי זהירה בנושא ולכי תבצעי את כל הבדיקות הנדרשות.

מנהלי פורום האשה והרחם