פוליפ רחמי והיסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

05/09/2020 | 17:52 | מאת: אישה

גיל 52 מקבלת וסת, אך לא באופן סדיר. לפני 9 ימים עברתי הסטרוסקופיה ניתוחית בהרדמה מלאה. בדו"ח ניתוח ושיחרור נכתב: אבחנה: endometrial polyp 621.0 Disfunctional uterin bleeding 626.8 ממצאים: תעלת צוואר- תקינה חלל הרחם- לא תקין ממצא: פוליפ בחלל פתחי חצוצרות- הודגמו רירית רחם- תקינה בועה היסטרוסקופיה ניתוחית כריתת פוליפ loop ללא קושי. לא היה אובדן דם ולא סיבוכים. מהלך הניתוח: רחם קדמי גודל רגיל טפולות תקינות וללא ממצא מישושי מהלך הניתוח תקין. הוסר הפוליפ. נלקחה פתולוגיה. זה מה שנכתב. מאז אני בלחץ ובמתח חוששת מהפתולוגיה שנלקחה אודה לתגובתכם לגבי הסיכוי שהפוליפ שפיר, לאור הפירוט הנ"ל. תודה מראש

שלום, הסיכון לממאירות בפוליפ אנדומטריאלי היא נמוכה. יש להמתין לתוצאה ולקוות לטוב. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם