נריון נוסף לאחת צניחת אגן

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

11/05/2020 | 09:48 | מאת: לןנמ

שלום, אחרי לידה ראשונה מהפריה בגיל מאחר ולידה ארוכה מאוד איבחנו לי צניחה של קיר נרתיק, דרגה 2, כרגע לא מפריע לי לשלפוחית. אני לקראת הפריה להריון נוסף. האם המצב עלול להחמיר ברמה בלתי נסבלת בשלב מסויים של הריון כי חבל לי להתנתח ושוב תקרה צניחה?

שלום רב, לידות הם אכן הסיבה העיקרית לרפיון רצפת האגן ודפנות הנרתיק. אם כך, כל לידה ממושכת או טראומטית עלולה להחמיר את הרפיון. לידה ״פשוטה״ לא תשנה, קרוב לודאי, את המצב. באיה מדיקל צברנו ניסיון רב בטיפול ברפיון רצפת האגן ואת מוסמנת לרבוע יעוץ בטלפון 037646930. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם