צניחת פיתולי מעיים דרך גדם הנרתיק לאחר כריתת רחם

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

22/03/2020 | 15:11 | מאת: רונית

חמישה חודשים לאחר כריתת רחם בעת קיום יחסי מין בפעם הראשונה לאחר הניתוח איבדתי הכרה ופונתי לבית חולים, שם נאמר לי כי חייבת לעבור ניתוח חרום עקב קרע בכיפת הנתרתיק אשר גרמו לצנית פתולי מעיים כיום שנתיים לאחר המקרה ועדיין מפחד לקיים יחסי מין. יש לציין שלאחר כריתת רחם פניתי למיון עקב עלית חום ושוחררתי לבתי. PRC היה מוגבר 13 שהטווח 0-0.5 האם היה ניתן למנוע את הרקע בנרתיק? האם יש לי אפשרות לבדיקה מסויימת להיות בטוחה שלא יקרה בשנית? תודה מראש

שלום רב, למרות חששך המובן אני מעריך שאין כל חשש לקיום יחסים. הדרך היחידה להפיכ את החשש הוא להבדק על ידי הרופא שלך. רפואה שלמה

מנהלי פורום האשה והרחם