כאבים ברחם מעל כמה שנים

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

05/01/2020 | 20:59 | מאת: יוליה

אשמח להתייעצות . אני בת 29 אמא לשולשה ילדים ואחרי 7 הריונות עם הפלות טבעיות והריון מחוץ לרחם בן הילדים ההפלה האחרונה שהייתה לי היא היא הייתה שק ללא עובר אני כבר כמה שנים מתלוננת על כאבים ברחם כאילו מישהו בא ונתן לי אגרוף כאבים שמקפלים כאבי גב תחתון כמו שריר תפוס כאבים בזמן קיום יחסי מין בביוץ ובמחזור הבטן מתנפחת כאילו אני בהריון הרופאים חושדים שזה אנדו באולטרסאונד האחרון התכנאית אמרה שהחצוצרות נורה קרובות לרחם מצרפת את חומר המדידות חייבת לציין שהייתי ביום הראשון של הווסת רחם אורך 45 עובי 38 רוחב 42 רירית הרחם 9 מ מ שחלה ימנית אורך 34 מ מ רוחב 22 מ מ שחלה שמאלית אורך 33 מ מ רוחב 16 מ מ דוכלס ללא נוזל תודה מראש על המענה

שלום רב, תוצאות האולטראסאונד לא מקדמות את האבחנה. בשל משך התלונות הארוך נראה לי שלא יהיה מנוס מלפרוסקופיה. אם את מעונינת בהרחבת הדיון על כך את מוזמנת לקבוע תור באיה מדיקל 037646930. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם