שלום ד"ר .מאובחנת ברקטוצלה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

20/12/2019 | 08:14 | מאת: טלי

שלום אני בת 30 .ברקע אנדומטריוזיס. לאחרונה אובחנתי ברקטוצלה בדרגה בינונית ובנוסף בהתפשלות אנרקוטלית. הופנתי קודם לפיזיוטרפיה ביופידבק. שלא מועילה כלל . כרגע אני סובלת מהתופעה הזו מאד.לא יכולה ללא להעזר באמצעות האצבע. האם מצב כזה ניתן לנתח ולא להמתין עד לסיום הילודה ? (ברקע 2 לידות האחרונה קיסרי חירום חתך טי. והרבה מאד הפלות ) .

שלום טלי, בודאי (!) שאפשר לנתח לפני סיום תכנית הפריון. הדיקלום של הרופאים הוא לידה עלולה להרוס את תוצאות הניתוח. במקרה שלך יש 2 ילדים ואולי את מסתפקת בזה ובכל מקרה לפי ההיסטוריה שלך תאלצי לעבור ניתוח קיסרי בלידה הבאה. אם תהיי מעוניינת ביעוץ את מוזמנת להתקשר לאיה מדיקל 037646930. רפואה שלמה.

21/12/2019 | 19:48 | מאת: טלי

שלום ד"ר לקסמן. כן לצערי אני יודעת שאצטרך לידה בקיסרי בפעם הבאה... שאלתי...האם הטיפול בשתי האבחות. רקטוצלה והתפשלות אנרקוטלית...אפשר לפתור בניתוח אחד ? בלפרסקופיה?? ואיזה תחום ? גניקולוגיה. או גסטרו. אני מאד מבולבלת.

מנהלי פורום האשה והרחם