צילום רחם , האם עוזר?

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

11/08/2019 | 17:54 | מאת: מורן

שלום , ביצעתי לפני שבוע צילום רחם. הרופא שביצע לי את הצילום אמר שהצילום פתח לי את כל המעברים. האם באמת צילום רחם "שוטף" את כל הרחם והחצוצרות? כמה זמן אחרי צילום רחם אפשר להיכנס להיריון טבעי? בהנחה שהפרופיל הורמונאלי +בדיקת זרע תקינה תודה רבה

שלום, אם הצילום יצא תקין לא משנה אם היה כך לפני הבדיקה או שהצילום גרם לפתיחת המעברים. ניתן לנסות להרות כבר בחודש שבו בוצע הצילום, לא כל שכן בחודשים הבאים. בהצלחה.

מנהלי פורום האשה והרחם