כאבים בנרתיק בזמן ווסת

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

26/07/2019 | 19:03 | מאת: אורטל

שלום, תמיד בימי הווסת הראשונים אני חשב כאבים נוראיים בנרתיק שממש מקשים עלי לעמוד, אני חצי שנה אחרי לידה שניה ותמיד הכאבים הם ביומיים הראשונים ואז עובר, האם יש לכך סיבה? באיחוד שכאבים אלה החלו לאחר הלידות ולא היו לפני. תודה

שלום אורטל, ייתכן שיש הסבר לסיפור שאת מתארת. הוא יכול להיות קשור בשינויים המתרחשים בזרימת הדם האגנית בזמן וסת או באנדומטריוזיס. על מנת לאבחן נכונה יש לבצע בדיקה יסודית. אם תהיי מעונינת בפגישה התקשרי לאיה מדיקל 037646930. רפואה שלמה

מנהלי פורום האשה והרחם