דימום בגיל 53 שנה וחצי לאחר הפסקת מחזור

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

22/02/2019 | 12:54 | מאת: עופרה

שלום רב! אני בת 53, שנה וחצי בערך אחרי הפסקת המחזור. היום בבואי לשירותים להטיל שתן הבחנתי בדימום. מאוד נלחצתי. יש לי תסמינים דומים לאלה שהיו לי בזמן מחזור. רגישות בבטן תחתונה ורגישות בשדיים. אני מאוד לחוצה. האם זה אומר שזה בהכרח משהו מסוכן כמו גידול או שיכולות להיות לכך סיבות נוספות? תודה!

עופרה שלום, ברור שיכולות להיות סיבות נוספות פרט לסרטן. הדרך הפשוטה לברר זאת הוא פנייה לרופא המטפל לשם בדיקה, ביצוע אולטראסאונד וביצוע משטח פאפ. במקרים מסוימים מומלצת ביופסיה מצואר הרחם, נטילת דגימה מרירית הרחם או היסטרוסקופיה. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם