חשד לאבנים דרכי השתן והכליות עם דימום מרובה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

17/09/2018 | 22:12 | מאת: חנה

אני בת 53 ללא מחזור 7 שנים יש לי דלקת בשתן בתרבית יצא שיש חיידק קולי וגם יש חשש לאבנים בדרכי השתן כי בניגוב יש דם כאבים במותניים הרופא אמר שהדלק עלתה לכליות מחכה לאולטראסאונד של אבנים של דרכי שתן וכליות כעת אני עם דימום חזק כמו מחזור רופא משפחה טוען שכנראה יש אבנים בדרכי שתן ובגלל זה הדימום מכיוון שהייתי אצל רופאת נשים ביצעתי פאפ ופיפל הכל יצא תקין מה עלי לעשות

חנה שלום, אורולוג הוא הכתובת לבעייתך. רפואה שלמה.

25/11/2018 | 22:32 | מאת: חנה

יש לי אבן בגודל 0.7 עם דימום חזרתי שוב לרופאת נשים אמרה שנראה לה שיש לי רחם שרירני או פוליפ כי הרירית עבה 12 ס"מ אמרה שאולי צריך לכרות את הרחם כי אני בת 53 שלחה אותי להסטרוסקופיה אבחנתית האם יש דרך אחרת חוץ מלכרות את הרחם תודה רבה

מנהלי פורום האשה והרחם