היסטרוקופיה ..........

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

28/08/2018 | 18:17 | מאת: מירהה

שעושים היסטרוקופיה אבחנתית הבנתי שאפשר לעשות אותה בהרדמה מקומית או איזורית , ושאלתי היא האם גם בהרדמה מקומית וגם בהרדמה איזורית מזריקים את הזריקה בגב ? ובכלל מה ההבדל בין הרדמה מקומית לאיזורית ? והאם אפשר לעשות היסטרוקופיה אבחנתית וניתוחית באותו זמן ?

שלום רב, היסטרוסקופיה אבחנתית ניתן לבצע ללא הרדמה כלל. זוהי פעולה קצרה ומידת אי הנוחות נסבלת בדר"כ. בודאי שאין הצדקה לביצוע הרדמה אזורית. ניתן לשלב היסטרוסקופיה אבחנתית וטיפולית שהן רצף טבעי במידה ונמצאת הפרעה שיש לטפל בה. במקרה זה מומלצת הרדמה משמעותית יותר. רפואה שלמה

מנהלי פורום האשה והרחם