האם הנקה דוחה מחזור גם אחרי כמה חודשים שהיה ברצף?

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

21/08/2018 | 20:45 | מאת: מוריה

התינוק שלי בן שנה וחודש ואני עוד מניקה. גם בלילות, הוא עוד מתעורר להנקה כל 3 שעות. אחרי 8 חודשים של הנקה התחלתי לקבל מחזור. זה היה קרוב לזמן שבו הפסקתי לשאוב בעבודה. מאז קיבלתי פעם בחודש עד לסוף יוני. בחודשיים האחרונים אני צמודה אליו בכל יום. הוא יונק 3 פעמים ביום ו3 בלילה. מאז זה כבר קרוב לחודשיים שלא קיבלתי. עשיתי בדיקת הריון בבית ויצא שלילי. האם זה בגלל ההנקה?

שלום מוריה, הנקה יכולה בהחלט לגרום לשיבוש במחזוריות הוסת. אני ממליץ להבדק אצל רופא שבודאי יפנה אותך לבדיקות הורמונליות. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם