חתיכת עור וגרד בפירנאום

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

11/08/2018 | 17:02 | מאת: מודאגת

שלום, יש לי חתיכת עור קטנה מתנדנדת בפירנאום בגודל של פחות מחצי ס"מ ם נקודה שפיצית בקצה שלה קטנה שמאוד מאוד מגרדת לי בעיקר בעת ניגוב האיזור בשירותים. הנקודה הקטנה הזאת בגודל של גרגיר מלח גס מגורה מאוד בעת הניגוב ואני מוצאת את עצמי מגרדת אותה כמו באגזמה. חוץ מבעת ניגוב זה כמעט לא מציק. רק לפעמים. אבל בעת ניגוב זה סיוט. מה זה יכול להיות? הדבר היחיד שמצאתי שאולי יכול להיות זה סרטן הפות???? התור היחיד שמצאתי לרופאה הוא בעוד שבועיים. האם זה סובל דיחוי? האם עליי לדאוג? מה זה יכול להיות???

שלום רב, אני משוכנע שמצאת הסברים נוספים אלא שתשומת ליבך התמקדה בסרטן הפות. זוהי אבחנה די נדירה ובמקום להתבשל בחששות כדאי להבדק על ידי רופא/ת נשים. המתנה של שבועיים היא סבירה ואין כל דחיפות. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם