איחור במחזור לאחר לידה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

14/06/2018 | 10:04 | מאת: שני

שלום רב, אני 4 חודשים בדיוק לאחר לידת בני השני. קיבלתי מחזור ראשון לאחר הלידה בתאריך ה- 03/05/18 שנמשך 4 ימים. המחזור שלי מאז ומתמיד היה מאד מאד מדויק ברמת השעה והיום. כרגע יש איחור של שבועיים כבר בקבלת המחזור בפעם השנייה. אציין כי אין סיכוי להריון מאחר ולא קיימתי יחסי מין מאז המחזור האחרון בכלל כי אני מחכה לקבל עוד מחזור כדי שאוכל להשים התקן. אני ממש בלחץ ואודה לתשובתכם.

שלום, האם את מניקה? אם כן - ייתכנו שיבושים על רקע הפרשת הורמון החלב. אם לא - חזרת הפעילות המחזורית לאחר לידה עלולה ״לגמגם״ ורק אחרי מספר חודשים מסתדרת. כתבת שאת מודאגת. ממה בדיוק? לדברייך אינך בהריון. אם אכן כך הדבר - הוסת תגיע. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם