גירוד מציק בנרתיק סיבות

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

29/08/2017 | 18:04 | מאת: נועם

האם קיימות סיבות נוספות לגירוד בנרתיק מלבד פטרייה?(התסמין היחידי שקיים אצלי)

שלום לנועם. אלה הסיבות הפוטנציאליות לגרד נרתיקי: 1. זיהום (פטריה, חיידק, וירוס, טפיל) 2. דלקת (שינויים ברקמה שאינם זיהומים כמו פסוריאזיס, אלרגיה) 3. מצבים טרום סרטניים (לא להבהל, זה די נדיר וקיים בעיקר בקבוצת הגיל המבוגר מאד). פשוט צריך להבדק ואם לא נמצא הסבר לאורך זמן לבצע בדיקות מתקדמות יותר כמו קולפוסקופיה, וולבוסקופיה, ביופסיה, משטחים, תרביות, בדיקות למחלות מין ועוד... רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם