בדיקה ואגינלית "משטח לתרבית"

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

08/08/2017 | 18:17 | מאת: פרח

שלום. עשיתי משטח והתוצאה היא " vaginal culture p תרבית שלילית . לפני התוצאה קיבלתי"דאלאצין" 3 פתילות, השתמשתי באחת. האם להמשיך? ומה הסבר התוצאה

פרח שלום, פירוש הבדיקה הוא שלא צמח בתרבית גורם שניתן ליחס לו את התסמינים עליהם התלוננת. זה עדיין לא אומר שאין בעייה כי ייתכנו מחוללי מחלה שלא ניתנים לגילוי במשטח "רגיל" ויש לבצע בדיקות נוספות הנקראות פרופיל STD (מבוצעות בשתן). ממליץ בכל מקרה להשלים את הטיפול ולהיות במעקב רופאך. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם