מחזור חודשי שלא נפסק

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

01/08/2017 | 19:43 | מאת: תמי

דר' שלום רב, אני בת 46 ותשעה חודשים, עד היום המחזור שלי היה די סדיר ונמשך בין חמישה לשישה ימים. ב26/7 קיבלתי את המחזור האחרון ועד עכשיו כבר שבעה ימים שהוא נמשך ולא מפסיק לי. ממה מצב כזה נובע? איזה בדיקות עלי לעשות? אני מאד דואגת. תודה.

תמי שלום, השינוי שאת מתארת יכול להיות פיסיולוגי ולנבוע משינויים הורמונליים האופיניים לגילך או מצב סטרס כלשהו (אפילו ארוע חשוב בחיים או נסיעה לחו"ל). עם זאת הוא יכול גם לציין הפרעה בצואר הרחם או ברחם עצמו (שרירן, פוליפ). אם נבדקתך לאחרונה והכל היה תקין, הייתי ממליץ להמתין ולראות אם התופעה חוזרת על עצמה. אם לא נבדקת לאחרונה הייתי צצילץ על בדיקת רופא נשים כולל משטח פאפ מצואר הרחם ובדיקת אולטראסאונד. אם תרצי להגיע לבירור באיה מדיקל נשמח לשרת אותך. לקביעת תור 0775717230/6. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם