המשך דימום מתמשך

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

19/01/2006 | 00:04 | מאת: זהבה

שלום רב, שכחתי לציין כי התרופה ארגסט חסרה בכל בתי המרקחת ונאמר שחברת דקסון הפסיקה ליצרה,התקשיתי להשיג את התרופה החלופית פרוברה שמיוצרת ע"י חברה בלגית. נאמר לי שכיום ישנן תרופות משופרות. שאלותי: 1.האם הסיבה שתרופת הארגסט ירדה מהמדפים היא מיסחרית או איכותית? 2.האם תרופת ה-primolut-nor היא השידרוג של התרופה ארגסט/פרוברה? והאם תרופת הפרימולוט יעילה מהארגסט/פרוברה? תודה.

20/01/2006 | 00:51 | מאת: ד"ר דליה אדמון

שלום לך הארגסט חסר מסיבות מסחריות בלבד והפרימולוט נור מהווה תחליף מצויין. בהצלחה דר' דליה אדמון

מנהלי פורום האשה והרחם