מחזור לאחר גרדה שאלה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

02/02/2017 | 22:18 | מאת: עינבל

עברתי גרדה בשבוע 22. בעבר קבלתי מחזור כל 24 עד 26 יום בערך מאז הגרדה הגוף נדפק קבלתי מחזור של יום אחד אחרי 22 יום - ואז אחרי 9 ימים מחזור נורמלי של דימום כמה ימים. עכשיו שוב קבלתי מחזור של יום אחד ומחכה להמשך..... למה הגוף נדפק ככה?

שלום רב, הגוף לא נדפק...הוא עובר הסתגלות מחדש לאחר ההריון הקודם. אין לראות בדימומים שאת מתארת משהו חריג אולם אני ממליץ לבצע אולטראסאונד על מנת לוודא שלא נותרו שאריות שליה ברחם - מצב שיכול להתבטא בדימום חריג. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם