משהו מוזר

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

12/05/2013 | 17:35 | מאת: רינת

כבר שלושה שבועות שאני עם חום , ופריחה בגוף חוסר תיאבון , עשיתי בדיקות דם אין חיידק גם לא בשתן וגם זה לא מחלת הנשיקה כי גן עשו לי את הבדיקה הזאת זה בלוטות בגרון מתנפחות וכואבות כאשר החום עולה, לאחרונה החום הו לא כל 4-5שעות אתמול בעשר בחילה היה 38 עם רעידות בגוף לקחתי כדורים ועד עכשיו אין לי חום אני מודדת החום הוא 37.4-37.5 משתנה מה יכול להיות?

רינת שלום, קשה לי מאוד להבין מהפנייה שלך את הפרטים בצורה מסודרת. האם פנית לרופא לקבלת יעוץ? אם כן, מה היתה תשובתו? בת כמה את? היסטוריה רפואית שלך וכו, בקיצור, את צריכה לפנות בצורה מסודרת לרופא או מטפל מוסמך לקבלת ייעוץ מסודר. בהצלחה אסף

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער