בעיות עור

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

06/09/2005 | 19:29 | מאת: אהבה

שלום, אני בחור בן 21 שיש לי כבר מזה 10 שנים אלרגיה רצינית... אין לי מוסג כיצד לתפל בכך וכול הזמן יש הרבה בעיות מסביב וגם זה לא אסתטי. אכילה של מוצרי חבל גורמת להחמרה. כמו כן אם אני עוסק בספורט יש שינוי משמעותי לטובה, אבל עדיין יש פה איי אבנה וחבל לי שעוד לא נימצא טיפול.. העם זה פסיכולוגי? או אולי זה פשוט רגישות יתר לדברים מסוימים? יש רעיונות למה עוד (חוץ מחבל) גם אם אני נימנה לגמרה מחלב ,עדיין כול הסיפור הזה נימצא ולא עובר.. ואגב זה גם מגרד.. בבקשה ,אם יש לכם רעיונות שיוכלו לעזור ,אני יותר מאשמח לשמוע.. כתובת לתמונת מצב: http://briefcase.walla.co.il/freefeeling בברכה רבה ובריאות

06/09/2005 | 22:02 | מאת: ליאור טל

שלום רב, דלקת עור (דרמטיטיס או אקזמה) יכולה לנבוע מגורמים שונים כגון: אלרגיות למזון, רגישות לחומרים קוסמטיים/היגיניים/דטרגנטים/כימיקלים, רגישות לניקל או למתכות אחרות, ועוד. וכן יכולה להיגרם ממצבים רגשיים שונים. פעמים רבות כיוון שהעור פצוע נוסף גם זיהום משני של חיידקים או פטריות, דבר שמקשה על העור להרפא. בכל מקרה כאשר העור מגורה ישנה רגישות מקומית רבה. בשיטת IPEC - ניקוי פיזי רגשי משולב, נוכל לברר אם מדובר באלרגיה/רגישות ומאיזה סוג, האם הגורם לבעיה הוא רגשי (בעיות עור רבות קשורות באספקטים רגשיים) או שילוב של שניהם ויוצע טיפול מתאים לפי אופי הגורמים. יש לנו נסיון רב ומוצלח בטיפול בבעיות עור לסוגיהן. מאחל לך בריאות, ליאור טל.

23/03/2007 | 09:42 | מאת: דני

בני בן החמש אובחן לאחרונה כסובל ממחלת עור בשם פיטונוסיס רוזאה. אנו מתגוררים בחו"ל (בסקנדינביה) והרופא טען שזוהי מחלת עור ממשפחת ההרפס שאין טיפול ותחלוף כעבור 6-8 שבועות, שאין מה להיבהל למרות המראה המאוד לא אסטטי. בינתיים, בני נראה נורא, הפצעים נראים שטוחים אדומים עם גלד לבן, בעיקר בבטן, בגב מעט על המפשעה ולפני כמה ימים גם על הפנים (שניים), מדי פעם טוען שכואב לו (גרד שורף). מה עושים, האים ניתן למרוח קרם כלשהו (ללא סטרואידים) ומה זו המחלה הזו ?? איך ניתן להקל עליו ???

01/04/2008 | 10:13 | מאת: הג'ינג'ית

שלום רב לכם הייתי משתמשת במייק אפ של פופא על בסיס שמן לאחר תקופה נגמר המייק אפ וניגשתי לקנות אחר מאחר והמייק אפ היה לי דביק ביקשתי מוצר אחר לא דביק היועצת יופי מרחה על פניי מייק אפ של אותו חברה על בסיס של מים . בערב הפנים שלי שרפו והיו אדומות ונפוחות .אני ג'ינג'ית ועורי בהיר מאוד ואני אפילו לא הולכת לים מאחר ואני נשרפת כל תכשיר שמרחתי על הפנים נגד השמש לא עזרו . אודה לכם מואוד אים תוכלו לעזור לי.

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק