האם IPEC תעזור למנוע ריאות מצפצפות אצל תינוקת ?

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

08/03/2006 | 10:57 | מאת: אמא של נועם

נועם,בתי, בת שנה וחודשיים, סובלת כבר בפעם ה-4 בחצי השנה האחרונה מריאות מצפצפות ומטופלת באינהלציות (מחזורים של 5-8 ימים בכל פעם). אני מאמינה גדולה של שיטת IPEC (בתור מטופלת לשעבר) ורציתי לדעת האם השיטה תוכל לעזור לה בהמנעות מלהגיע לעוד סבבש ל אינהלציות ?

08/03/2006 | 23:58 | מאת: עדי שאנן

שלום אמא של נועם, הסיכוי לעזור לנועם להחלים מהציפצופים/אסתמה/ברונכיט ספאסטית או כל שם אחר שייבחר לכנות את הבעיה הוא מצויין. מקרים דומים רבים מאוד טופלו בהצלחה בשיטה זו. אני מציע לך לפנות למטפל/ת שלך ולבקש לאבחן את נועם או לחילופין לפנות אלי להפנייה למטפל/ת מתאים/ה באיזור מגורייך. כמו כן תוכלי למצוא מטפל/ת באתר www.ipec.co.il בהצלחה ופורים שמח ומבדח, עדי שאנן

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק