קינסולוגיה

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

09/10/2005 | 02:00 | מאת: לי

שלום רב, שמעתי רבות על טיפול בקינסולוגיה מח- אחד, אבל עוד לא מצאתי י שיסביר לי מה כוללים הטיפולים. האם זוהי שיטה פיזית? נגיעות? שיחות?.. לא הבנתי. בעבר הייתי אנורקסית (לפני כ5 שנים) ומעולם לא עברתי טיפול פסיכולוגי ונפשי כלשהוא. אני בסדר אבל יש כמה קצוות שהייתי שמחה לסגור.. עודף משקל, הרגלים וכו' והמליצו לי על השיטה. אבל לא הצלחתי להבין. כמו כן האם זו בד"כ שיטת טיפול יקרה? אחת הסבות שלא עברתי טיפול היא הסיבה הכלכלית? תודה רבה

10/10/2005 | 22:33 | מאת: ליאור טל

לי שלום, שיטת IPEC משלבת את הקינסיולוגיה ומבחן השרירים ככלי אבחוני יחד עם כלים אבחנתיים וטיפוליים נוספים. על טיפול בשיטת IPEC תוכלי למצוא הסברים בהרחבה באתר השיטה: WWW.IPEC.CO.IL שיטת הטיפול מיושמת במרפאות פרטיות ולכן העלות בהתאם. העלות משתנה ממטפל למטפל. בירור קצר בין מטפלים (לפי רשימת המטפלים באזור מגורייך, שבאתר אייפק) יראה לך את ממוצע המחירים והאם ניתן לבוא לקראתך מבחינה כלכלית. בהצלחה ושנה טובה! ליאור טל

12/05/2007 | 20:32 | מאת: איריס אבידור

שלום, אם זה עדיין אקטואלי מבחינתך, תוכלי להיכנס לאתר שמסביר בצורה מפורטת מהי הקינסיולוגיה, איך היא עובדת וכיצד היא יכולה לעזור. הכתובת היא www.negiot-center.co.il. איריס

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק