אורטיקריה אצל תינוקת

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

06/07/2014 | 11:37 | מאת: חן

שלום רב בתי בת ה 1.4 סובלת מאורטיקריה מגיל חצי שנה. זה מלווה בנגעים אדומים בכל הגוף וגרד רב. היינו אצל רופאי עור, אלרגולוגים ולאחרונה התחלנו טיפול הומאופטי ולצערי לא נראה כל שינוי. חשוב לציין שהילדה מקבלת על בסיס יומיומי אנטי היסטמינים כי בלעדיהן הגרד והאדמומיות בלתי נסבלים. אשמח לדעת האם שיטת אייפק יודעת להתמודד עם אורטיקריה אצל תינוקות? ואם אפשר לקבל פרטים של מטפלים מומלצים. תודה מראש

הי חן, אכן אורטיקריה , איננה דבר סימפטי, כלל וכלל ובלשון המעטה כמובן. יש לנו הצלחות בהחלט לא רעות, בטיפול בה, הגם שלרגע לא יובן מכך שהטיפול מהיר ופשוט. ברב המיקרים הוא לא. כמו כן חשוב במיוחד לציין כי הטיפול בשיטת אייפק הוא טיפול אנרגטי,אינו מושתת על תרופות כלשהן והוא נחשב בהחלט טיפול נעים וחוויתי. אני בהחלט מאמין ששיטת אייפק היא אחת השיטות המתאימות ביותר לטיפול באורטיקריה. לגבי מטפל מתאים אפנה אתכם למצא בפורום זה את אחת מהפעמים בה הרחבתי על הסוגיה "איך לחפש ולמצא מטפל מתאים". תוכלו להיכנס לאתר "עמותת מטפלי אייפק בישראל" http://www.amutat-ipec.co.il/ או לאתר אייפק ישראל ipecisrael.co.il/ ולמצא שם מטפל מנוסה ובדרגת הסמכה ראויה ומתאימה, באיזור מגוריכם. אני עומד לרשותכם בכל שתראו לנכון ומאחל לביתך החלמה שלמה ובמוקדם. ערב טוב שקט ורגוע. אבישי מגל מומחה בטיפול אייפק

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק