שאלה - שיעול.

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

04/01/2014 | 07:01 | מאת: עינבל

היי, רוקחת המליצה לי לבדוק בנוגע לשיטה זו, אני משתעלת כבר תקופה מאוד ארוכה (כמה שנים), בצבא הייתה לי שעלת שגילו אותה רק אחרי שנה בערך (ולכן גם טופלה אחרי הרבה זמן), מאז השיעול לא נעלם במהלך השנה אני משתעלת בערך 10 חודשים באופן רצוף, שיעול יבש ללא הבדל בין שעות היום ולעיתים מתאפיין בהתקפי שיעול חזקים בבדיקות לא נמצא כלום - שעלת, דלקת ריאות, בעיות אף\ קיבה, אסטמה, בעיות בדרכי הנשימה ועוד..כמובן שגם תרופות לא עוזרות. הרופא אומר שפשוט אצטרך ללמוד לחיות עם זה. --- האם השיטה יכולה לעזור?

עינבל שלום, תודה על פנייתך לפורום. ברור שלא ניתן לנבא הצלחת טיפול באופן זה, אבל אני בהחלט חושב שכדאי לך לפנות למטפל אייפק מוסמך ומיומן באזור מגורייך ולעבור איבחון מסודר אשר בסיומו, יוכל המטפל לתת לך אינפורמציה טובה הרבה יותר לגבי הגורמים לשתארת וסבירות הצלחת הטיפול. ואם יורשה לי בנימה אישית להגיב על תשובת הרופא, לו אני - הוא - הייתי מנסח זאת משהו כדוגמת: "צר לי, אך לרפואה הקונבנציונאלית הנוכחית אין כלים להתמודד עם הסימפטום הזה"( וזה נכון לגמרי, שכן זה המצב העובדתי), ולעניות גישתי ודעתי אל לו לו - לשום רופא - לומר דברים כדוגמת אלה שאמר. אני מאחל לך בריאות שלמה ובמהרה וככל שיעלה הצורך - תוכלי לפנות לפורום בכל עת שתראי לנכון לעשות כך. שבוע ניפלא וכל טוב. אבישי מגל מטפל אייפק - מומחה.

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק