חוסר הגעה לסיפוק מיני

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

31/07/2012 | 12:41 | מאת: נורית

שלום רציתי לדעת האם בשיטת אייפק אפשר לפתור בעיות מיניות חוסר סיפוק מיני , חוסר אורגזמה / גמירה

שלום נורית, ראשית לכל אני מודה לך על השאלה שכן אני משוכנע כי ישנם גולשים רבים אשר שמחים על העלאת הסוגיה הזו,על ידך, ושמסיבותיהם, בחרו שלא לעשות זאת עד עתה. ובכן,ככל שמבחינות ביולוגיות ואנטומיות / רפואיות, הכל תקין, בשיטת אייפק בהחלט ניתן לטפל בכך. ישנן סיבות פוטנציאליות, רבות ומגוונות שיתכן שהביאוך לאשר תיארת,ושיטת אייפק אכן מתמחה בטיפול בגורמים וסיבות שכאלה על כל גווניהן. כל שנותר לך לעשות הוא להיכנס לאתר עמותת מטפלי אייפק בישראל ולבחור לך בבחירה חופשית מטפל/ת אייפק מנוסה ומקצועי באזור מגורייך, ו..קדימה לעבודה. אין שום סיבה וכל הצדקה שכך ימשכו חייך כשאפשר וראוי, שזה יהיה אחרת, מהנה ומענג. בהצלחה וכל טוב. אבישי מגל מטפל אייפק מומחה

http://www.amutat-ipec.co.il/

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק