כליות

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

16/04/2012 | 14:54 | מאת: גליה

שלום, אני פונה אליכם בעניין הבת שלי, בת 9. אנחנו במעקב בבית החולים שניידר. לבת שלנו. בת 9, יש רמה מסוימת של אי ספיקת כליות (כרגע התפקוד הוא כ-70%). כליה אחת קטנה יותר (כנראה מלידה) ושתי הכליות מצולקות (כנראה מדלקות שהיו ולא אובחנו). לאחרונה חלה עליה ברמת החלבון בשתן שלה ועליה קטנה ברמת הקריאטנין. בבית החולים אמרו לנו שכרגע אין לרפואה מה להציע, מלבד מעקב אחרי המצב, אשר בהסתברות גבוהה יגיע להשתלת כליה. אנו בכל זאת מחפשים דרך בה נוכל לחזק את הכליות ולשמור מהדרדרות במצב. נשמח לכל הצעה, רעיון או הכוונה. חוץ מזה הגעתי לבית חולים בסין שם אומרים כי הם יכולים לרפא את הכליות שלה. אין לי מושג איך לבדוק אותם. (Shijiazhuang Kidney Disease Hospital, China ) אשמח לשמוע מכל מי שיש לו ניסיון בטיפול בכליות. תודה רבה, גליה

גליה שלום, במסגרת בקשתך לקבלת רעיון או הכוונה אוכל להפנותך לרשימת המטפלים,חברי העמותה,באתר "עמותת מטפלי אייפק בישראל" בכתובת / לינק הבא: http://www.amutat-ipec.co.il/links/members.html ולמצא מטפל מוסמך בהתאם לרמת המומחיות שתבחרו ותוכלו,בתיאום איתו לערוך פגישת איבחון והערכה אשר בסיומה תוכלו לקבל תשובות ברורות יותר לגבי היתכנות הכדאיות והיכולת לעזור בנושאי פנייתך. צר לי אך מעבר לכך לא אוכל להשיבך כמו גם לגבי שאלתך על בית החולים בסין,אותו ציינת. אני מאחל לביתך בריאות טובה והחלמה מהירה. בברכה, אבישי מגל מטפל אייפק מומחה.

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק