ראש +אוזן

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

06/03/2012 | 00:19 | מאת: אבי

לום לפני כשנה וחצי החלו בגופי תופעות מאוד לא נעימות באיזור האוזן הימנית והראש. התופעות החלו בהדרגה עד להחמרה משמעותית. זה התחיל בכך שכל שיחה בפלאפון לוותה בזעזוע של הראש(כמו שיתוק מנטלי למס' רגעים) וחוסר יכולת להצמיד את הפלאפון לאוזן בעקבות כך. כמו כן עליית מיצי קיבה תוך כדי דיבור בפלאפון עד לשלב שבו התופעות התקבעו גם בלי שיחה בפלאפון ורק החמירו: לחץ באוזן ימין ובכל הצד הימני של הראש. טיקים בראש ובכתף ימין.חוסר ריכוז.בלבול.מחשבות לא הגיוניות.עצבנות. וצרבות לא פוסקות (תרופות נגד צרבת לא הועילו כלל) מה שהועיל לי היה תחילה דקסמול סינוס ואוגמנטין(אנטיביוטיקה) לאחר מכן שימוש בג'ינקו בילובה ממש עזר והחזיר אותי למצב של תפקוד נורמלי פחות או יותר.אך עדיין מצבי לא חזר לקדמותו.אציין שנעשו כל הבדיקות כולל CT וMRI ולא נמצא שום דבר בבדיקות מטפל בתחום האייפק שעימו דיברתי טוען שיתכן שמדובר בבצקת באיזור האוזן והראש.ובפגיעה של עצבים בין האוזן לראש ייתכן שזו הבעיה??? מוכרח לציין שאין לי ספק שלא מדובר במשהו הקשור למתח נפשי,אלא בבעיה נוירולוגית שהתפתחה לדעתי משימוש בפלאפון פגום. מה דעתך? האם ניתן לטפל באייפק??

אבי שלום, אני מודה לך על פנייתך לפורום. ראשית לכל טוב עשית שערכת בירור קונבנציונאלי לתלונותיך ואני שמח שהכל נמצא תקין כדבריך. מסיבות מובנות, לא אנסה להעלות כאן ספקולציות ולא אוכל להתייחס בתשובתי לאשר ציינת בסוף פנייתך הן לשנאמר לך על ידי אחר והן לגבי דעתך על מצבך ו/או הסיבות שגורמות לכך. יחד עם זאת אני בהחלט יכול להציע לך להיכנס לאתר "עמותת מטפלי אייפק בישראל" ולבחור מטפל ככל שתראה לנכון ויתאים לך ,באיזור מגוריך אשר יערוך לך איבחון מסודר ומקצועי שלאחריו הוא יוכל להשיב על שאלותיך ותוכלו יחדיו להחליט על ההתנהלות בהמשך. אני עומד לרשותך ולעזרתך ככל שתראה לנכון. מאחל לך בריאות מצויינת. אבישי מגל מטפל אייפק - מומחה .

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק