ילד בן 7

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

18/06/2011 | 15:32 | מאת: מורן

בני בן ה 7 סובל מחרדות קשות מאוד ובנוסף גם הפרעות התנהגות לצערי כנראה מהבעיות האלו. רציתי לדעת האם הטיפול ב IPEC מטפל בדברים כאלו. אשמח קבל תשובה בהקדם כי ניסינו המון טיפולים שלא הצליחו ונואשנו

מורן שלום . תודה על פנייתך לפורום. אכן יש לנו נסיון טוב בטיפול בשיטת אייפק במקרים דומים לזה שתיארת הגם שמפנייתך ניתן להבין כי מדובר בעניין מורכב על כל המשתמע מכך. בכדי להשיב ביתר הרחבה יש צורך לקבל פרטים נוספים ובאם תרצי בכך תוכלי להתקשר למס' 050-5768128. אני מאחל לכם בריאות שלמה וכל טוב. אבישי מגל, מטפל אייפק מומחה

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק