מה עם אגזמה?

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

19/09/2010 | 12:56 | מאת: wafer

הבת שלי סובלת שנים מאגזמה ביד. האגזמה החלה לאחר הפרדה שלנו ההורים ולדעתי מחריפה ודועכת על פי העומס הרגשי בו היא נימצאת. בתקופות הקשות היא מטופלת במשחה אפלומיצין אבל אף פעם ללא פתרון מוחלט. שאלתי היא: - האם שיטת IPEC מתפלת גם באגזמה או בעיקר באלרגיות. - מה אחוזי ההצלחות שיש לשיטה עבור טיפול ספציפי באגזמה. - האם לפני שאנחנו מתחילים טיפול שכזה (שאני מבין שהוא לא קצר ובסופו של דבר יקר) אתם ממליצים על טיפול אחר שיותר מיועד למצב המתואר (למשל רופא עור מומחה, טיפול הומיאופתי, דיקור, רפואה סינית , צמחי מרפה, ים המלח ....). - האם יש מטפלים בשיטת IPEC שמתמכים בתחום של דלקות עור.

WAFER שלום, התופעה שתיארת בפנייתך והשפעת ההקשר הריגשי ביחס לאגזמה, ידועים ומוכרים לנו מאד. השימוש במשחות כדוגמת אפלומיצין, מיועד לטיפול מקומי וסימפטומטי באגזמה אך אינו מטפל בגורמים לה. זו הסיבה, ככל הנראה, שהאגזמה חוזרת ואינה ממוגרת לאורך שנים. בשיטת איפק אנו מאבחנים באמצעות מבחן שרירים, את הסיבות והגורמים לאגזמה ומטפלים בהם,בהתאם לכך. כך אנו עושים גם בהקשר לאלרגיות שונות. ההצלחה ניבחנת מול כל מקרה לגופו, שכן כל מטופל מאובחן באופן אישי. יחד עם זאת הנסיון הטיפולי שהצטבר, בהחלט חיובי וטוב. במקרה המדובר אין צורך בטיפול מקדים כפי שתיארת. לגבי מטפל/ת מתאים/מה, כדאי שתכנס לאתר http://www.ipecisrael.co.il/ או http://www.ipec.co.il ותמצא מטפל/ת בעל נסיון, בקירבת איזור מגוריך. הייתי ממליץ לך לוודא איתו/ה מראש,טלפונית כי יש ל/ה ניסיון טיפולי קודם, במקרים דומים. באם ברצונך לקבל פרטים נוספים תוכל לפנות אלי ישירות למס' 050-5768128 ולהיכנס לאתר: www.bewell-clinic.co.il . בריאות שלמה ובהצלחה. אבישי מגל – מטפל אייפק מומחה 050-5768128

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק