איזון בלגן.

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

18/10/2009 | 14:17 | מאת: רונן

שלום רב. אני בן 65.5, בעל מבנה רחב, ספורטאי לשעבר...(גובה -1.70 / משקל 82 ),עובד כמורה. לחץ דם (150/85)וגם לפעמים-(140/80), בדיקות דם = סכרת(127.3)-(A1C-6.1),כולסטרול 224.2 -(HDL= 43 /LDL 156), קריאטין קינסה-308. ויטמין D 20.6 . טסטוסטרון חופשי - 21.28 - (הטסטוסטרון -14.77 בתוך הנורמל.). כל יתר התוצאות של הבדיקה, "בתוך הסוגריים" של הנורמל. הרופא בקופ"ח רוצה לתת לי כל מיני כדורים, (סטטינים, גלוקופג', סילריל) ואני מאד מאד(!) לא מעוניין להתחיל עכשיו עם תרופות שמהן התנזרתי ב 40 השנים האחרונות והשתמשתי, במקרים הבודדים מאד, שהייתי צריך, רק בתוספים טבעיים ובתרופות טבעיות לשיפור שפעת וכדו'. אודה לכם מאד אם תוכלו לכוון אותי לשיפור הממצאים הנ"ל, ללא התרופות הכימיות. בתודה - רונן.

20/10/2009 | 23:08 | מאת: ליאור טל

שלום רונן, הטיפול בשיטת אייפק מטרתו לאתר באמצעות מבחן השרירים את הגורמים לחוסר האיזון במערכת הגוף-נפש, כשהגורמים יכולים להיות גנטיים, סביבתיים, תזונתיים, נפשיים, אורח חיים ועוד. בהתאם לממצאים מוצעת תוכנית טיפולית מתאימה. חשוב לציין ששיטת אייפק היא גישה טיפולית ברפואה המשלימה והטיפול אינו תחליף לאבחנה וטיפול רפואי קונבנציונלי. בריאות שלמה, ליאור טל.

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק