IPEC ואיזון סכרת נעורים

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

12/02/2008 | 09:43 | מאת: צופי

שלום רב, אני מבקש לדעת עד כמה טיפול בשיטת IPEC יכול לעזור באיזון סכרת נעורים וסיבוכיה. באם למישהו יש ניסיון אודה מאוד אם ישתף אותנו. בתודה צופי

14/02/2008 | 01:12 | מאת: עדי שאנן

שלום צופי, באופן אישי אין לי ניסיון בטיפול מסוג זה. עם זאת, אני זוכר שהיו מטפלים עם ניסיון כזה. אני מציע לך לפנות לפורום באתר www.ipec.co.il ולשאול שם. אני מאמין שניתן בעזרת שיטת אייפק לאזן מטופלים שנוטלים אינסולין, שכן יש לנו ניסיון מוצלח באיזון של מטופלים הנוטלים תרופות שונות על בסיס קבוע, כדוגמת תרופות ליתר לחץ דם, לסכרת סוג 2, פסיכיאטריות, ועוד. בהצלחה, עדי שאנן, M.Sc מפתח, מורה ומטפל בכיר - שיטת IPEC רמת-אביב, פרדס חנה 03-7440888, 050-7937512 www.ipechealth.com

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק