שיעול

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

14/09/2005 | 22:04 | מאת: מימי

שלום! מקוה שבאמת יש תשובה לבעיה. שיעול מתמשך בהתקפים לא צפויים. לפעמים בכלל לא לפעמים פעמיים ביום לפעמים יותר. השיעול נמשך כבר למעלה משניים וחצי. טופלתי ע"י דיקור , רפלקסולוגיה. ו..... עשיתי פעמיים צילומי ריאות והכל תקין ב"ה. יש לכם ? כבר לא יודעת מה לעשות מאוכזבת מהרפואה הקונבציונלית. מחכה לתשובה מימי

15/09/2005 | 21:49 | מאת: שירלי

אם מקור השיעול אלרגי יתכן שיש תשובה בשיטה זו אבל יתכן גם שמקור השיעול הוא "טיק" המתבטא בשיעול. במקרה זה סביר שהבעיה לא תעבור בשיטה זו. אחד המדדים החד משמעיים זה האם השיעול מופיע בשינה. אם אינו מופיע בשינה יש בכך להצביע שזה "טיק". בנוסף על מנת לבדוק כוון אלרגי עליך לברר לעצמך האם השיעול מופיע יותר במקרים מסוימים, מקומות מסוימים, מצבים רגשיים מסוימים וכו. לפי זה ניתן לנסות להסיק מסקנות מתאימות.

15/09/2005 | 22:17 | מאת: ליאור טל

מימי שלום, אני מבין את הקושי שלך הן מבחינת הסבל מהסימפטום והן מחוסר הידיעה לגורמים לו. כדי לעשות אבחנה מבדלת למקור השיעול אצלך ודרכי הטיפול המומלצות יש לשאול ולברר פרטים נוספים. בשיטת אייפק בעזרת מבחן השרירים, יהיה ניתן לברר אם מדובר בשיעול הקשור בתגובה אלרגית, האם מדובר ב'טיק' על רקע נוירולוגי ו/או בסימפטום ממקור רגשי לא פתור. בכל מקרה, מנסיוני, ניתן בשיטת אייפק - ניקוי פיסי רגשי משולב, לטפל בשיעול מכל הגורמים הנ"ל. ממליץ לך ליצור קשר עם מטפל אייפק באזור מגורייך לפי רשימת המטפלים שבאתר WWW.IPEC.CO.IL . מאחל לך בריאות, ליאור טל.

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק