סכרת ו-IPEC

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

21/07/2007 | 19:05 | מאת: קוצנית ומתוקה

האם ניתן לשפר איזון סכרת בעזרת IPEC? אם תוך איזה פרק זמן ניתן לראות שיפור? תודה.

24/07/2007 | 22:53 | מאת: ליאור טל

שלום רב, איזון הסכרת בעזרת אייפק תלוי במיפוי הגורמים לחוסר שיווי המשקל במערכת הגוף-נפש והשפעתם על משק הסוכר והאינסולין בגוף. הגורמים יכולים להיות תזונתיים, פיזיולוגיים ו/או רגשיים. בטיפול אייפק בעזרת מבחן השרירים יהיה ניתן לברר את הסיבות לחוסר האיזון ולהציע את הטיפול המתאים ביותר לאדם הספציפי. כיווון שכל מקרה לגופו, וחסרים פרטים רבים, קשה להעריך את אורך התהליך במקרה זה, לפני פגישת האבחון. מאחל לך בריאות שלמה, ליאור טל.

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק