אקזמה

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

09/09/2005 | 23:53 | מאת: יפיופה

אני סובלת מאקזמה ססטמתית שלעיתים רבות- חילופי עונות או סתם ביום מעונן אחד האקזמה אקוטית ומתפשטת..... עיקר האקזמה מרוכזת ומצויה בכפות הידיים ומלווה בגרד מטריד ומהווה איום אסתטי:- ניסיתי טיפולים קונבנציונלים ואלטרנטיבים כאחד, כמו כן יש לי תפריט מיוחד של נטורופתית (שמסייע לי מאד בנושא המטובליזים ובעיית העצירות הכרונית), במקביל:משחות רבות כיד הדימיון מרופאי עור מומחים בתחום......ועוד ועוד.... אני יודעת שחשוב לבחון את הבעיה בפרספקטיבה הוליסטית אך בשל הבעיה האסתטית, חשוב לי מאד הטיפול הסימפטומטי ומיגור האקזמה- נקודתית. בעיות נפשיות הנן מורכבות וארוכות טווח ולבטח לא יצלחו את המשוכה והמדוכה בטיפול אלטרנטיבי הוליסטי ככל שיהיה אך קצר מועד מטבעו. כך שאת הטיפול הנפשי המעמיק אותיר במחוזות הקליניים-קונבנציונלים הראויים וכמס ערך מוסף אני נעזרת בטיפולים אלטרנטיבים. (שיאצו, טווינא, אירידיולוגיה ונטורופתיה- בהווה. קינסיולוגיה ופרחי באך- בעבר) במה שיטת הטיפול בשיטת ipec מהווה פריצת דרך לטיפול בבעיות עור כגון אקזמות- החוזרות ונשנות?

10/09/2005 | 23:03 | מאת: עדי שאנן

שלום יפיופה, שיטה זו מאפשרת דיוק מירבי באבחון הגורמים לבעייתך או כל בעיה אחרת. אבחון כזה יוכל ליידע אותך, האם ישנם גורמים רגשיים, אלרגיים או אחרים לאקזמה הקשה ממנה את כה נהנית. לא פחות חשוב מכך, לאחר האבחון, ניתן לטפל בגורמים שהתגלו - לבטל את האלרגיות שתורמות לאקזמה, ולנקות ולנטרל את הגורמים הרגשיים שתורמים לבעיה. טיפול זה, שפותח ע"י פסיכולוג קליני שהתחבר לידע ההוליסטי, הינו בעל פוטנציאל חזק ביותר, להביא להתקדמות מהירה ומשמעותית בפתרון קשייך הרגשיים, שתורמים, כמעט ללא ספק, להתמשכותה של האקזמה (וגם לעצירות ולדברים נוספים). את מוזמנת לגלוש באתר ipec.co.il או להתקשר להתייעצות נוספת. בהצלחה, עדי שאנן

11/09/2005 | 18:40 | מאת: גומיה

כדאי לך לבדוק אם אין לך רגישות לגומי. במקרה זה, כדאי להחליף כפפות גומי להדחת כלים, בכפפות סינטתיות.

26/01/2006 | 08:21 | מאת: דניאלה דולב

היי אני יכולה להמליץ לך מנסיון שכדאי לשמוע את דעתו של רמי מור http://www.ramimor.co.il/ הוא מטפל באטופיק דרמטיטיס ברמה הכי גבוהה שאני מכירה. למרות שהוא נמצא בצפון . מה כבר את יכולה להפסיד. דניאלה.

07/10/2006 | 17:08 | מאת: אורח

אקזמה, אלגיות עור במשך השנים, אנשים הסובלים מאקזמה דיווחו שהמעבר למים רכים ללא טיפול בכימיכאלים מים משופרים בטכנולוגיה מגנטית הפחית את הזיהום באופן משמעותי http://www.aqua-israel.co.il/res_researches_essentials.htm#link2

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק