דיכאון

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

11/11/2006 | 20:09 | מאת: קרן

היתי רוצה להבין מהוא הטיפול המדובר והאם הוא עוזר למצבי דיכאון,חוסר מוטיבציה,דימוי עצמי נמוך,והפרעת קשב וריכוז? מקוה לתשובה מלאה ותודה מראש

11/11/2006 | 23:35 | מאת: עדי שאנן

קרן שלום, באייפק אנו משתמשים בקינסיולוגיה (מבחן שרירים) לצורך אבחון. מדובר בדרך להתחבר אל החלקים הלא-מודעים של המוח, ולקבל משם מידע לגבי הגורמים לבעיות ולגבי דרכי הטיפול המועדפות. לכך מצטרפת גישה טיפולית שלמה,הכוללת טכניקות טיפול אפקטיביות, וביחד נוצרת דרך מהירה ויעילה לטיפול במגוון רחב של בעיות, פיזיות ונפשיות. דרך זו מתאימה במיוחד לבעיות עליהן שאלת, ולפיכך אני ממליץ לך בחום לפנות למטפל/ת אייפק באזור מגורייך, שכן לניסיוני, מדובר באחת הדרכים הטובות ביותר לטיפול בבעיות כגון אלו. תוכלי לחפש מטפל/ת באתר www.ipec.co.il בהצלחה, עדי שאנן

12/11/2006 | 23:54 | מאת: קרן

האים זה באמת עוזר לאנשים? אולי זה בעצם תלוי בעבודת המטפל? ניסיתי את זה פעם אחת והרגשתי שהמח הקידמי(המודע)הוא זה ששולט בשריר מה שגרם לי לחוסר אמון בטיפול האם יש לך הסבר לזה? שוב תודה מראש קרן

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק