אייפק כנגד אלרגיה (קשיי נשימה)

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

17/04/2019 | 12:50 | מאת: אליה

היי, כמה טיפולי אייפק צריך, ואחת לכמה זמן, על מנת להקל על אלרגיה לכרדית האבק / ריחות חזקים כמו סיגריות / בושם / זיהום אוויר מרכבים וכו'. כמה עולה בערך טיפול אחד. תודה

שלום אליה, תודה רבה על פנייתך לפורום טיפול בשיטת אייפק. אכן שיטת אייפק מתמחה גם בטיפול בגורמים כדוגמת המפורט בפנייתך. טיפולי אייפק ניתנים בד"כ אחת לשבוע. ישנם מצבים שניתן לטפל גם בתכיפות גבוהה יותר (בהתאם לאינדיקציה ספציפית). בד"כ מספיקים מספר הטיפולים המינימלי אשר ההתוויות לגביהן ומישכם מתקבלים באינטראקציה והדינמיקה בתקופת הטיפול. הנ"ל תלוי כמובן באינספור גורמים ספציפיים ואישיים. מחירי הטיפולים משתנים בין מטפלים שונים, כמו בכל תחום. ניתן לפנות לאתר מטפלי אייפק בישראל/אייפק ישראל על מנת למצא מטפל/ת מוסמך/כת באיזור מגורייך ולעבור איבחון אשר יתן שיקוף ספציפי לגבי הנידרש והנכון עבורך. בברכת בריאות מצוינת וכל טוב, אבישי מגל מומחה בטיפול בשיטת אייפק.

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק