Copd מחלת ריאה חסימתית כרונית.

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

10/06/2018 | 04:51 | מאת: שמעון

האים טיפול בשיטת אייפק מאפשר ריפוי מוחלט ממחלת ריאה חסימתית כרונית המכונה בקיצור copd .תודה שמעון

ערב טוב שמעון. תודה רבה על פנייתך לפורום טיפול בשיטת אייפק. כמו ששאלתך היתה קצרה ישירה וחדה לצערי כך גם תהיה התשובה.. ובכן, כמו גם ברב הטיפולים והשיטות, לא ניתן להתחייב על תוצאות הטיפול, מסיבות רבות ושונות. קל וחומר במחלה שתיארת. אני מאחל לך בריאות שלמה והחלמה מהירה. ליל מנוחה וכל טוב אבישי מגל מומחה בטיפולי אייפק.

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק