טיפול אייפק חשוב מאוד מאוד

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

05/06/2018 | 19:23 | מאת: חרדות

היי , טופלתי בפעם השניה היום בטיפול אייפק וקיבלתי פתק עם צמד משפטים שעליי לחזור עלייהם ולשאת אותם על גופי למשך 24 שעות ביממה . המטפלת שלי ציינה כי יכול להיות שהגוף יתנגד לטיפול וארגיש זאת . האם זה משהו שיכול לסכן את הבריאות שלי ?

05/06/2018 | 19:29 | מאת: חרדות המשך

24 שעות ביממה למשך 3 שבועות .

ערב טוב לך, תודה רבה על פנייתך לפורום שלנו בדוקטורס. אני נמצא כאן כדי לענות על כל שאלה שנישאלת בהקשר לנושא הפורום ומעל הכל בכדי לתת מענה, יעוץ ותמיכה לשאלות מהסוג ששאלת. מכיוון שמדובר במיקרה פרטי שמתייחס למטפלת ספציפית ,אני רואה לנכון להציע לך לדבר איתי טלפונית (תמצאי בתחתית הכרטיס שלי למעלה), מחר בבקר כשיהיה לך נוח וכך אוכל לקבל אינפורמציה רחבה ורבה יותר שכן חשוב לי לברר זאת ביסודיות יתרה. לפני הכל ומעל הכל אני מבקש להרגיעך ולומר לך שמטרת הטיפולים בשיטת אייפק הינם ההיפך הגמור משאת חוששת ממנו. יחד עם זאת, ככל שאת עדיין בחששות מאיזה דבר מה בהקשר לטיפול ולהשלכותיו, אני מציע שתדברי עם המטפלת שלך, בהקדם, בכדי לברר איתה את הדברים ובעיקר למה היא התכוונה בציינה את ענין תגובת הגוף לטיפול. חשוב לתת לגוף ולראש לנוח ולהירגע, ללא כל קשר. אני לרשותך בכל שתראי לנכון ולעזר. ליל מנוחה ורוגע. אבישי מגל מומחה בטיפול אייפק.

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק