חרדות התקפי פאניקה עצבים חזקים

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

02/05/2018 | 01:10 | מאת: רינת

שלום. שמי רינת אני בת 48 חיה חיים רגילים ללא טיפולים בעבר עברתי טראומה דווקא מטיפול מסוים שהפסקתי לפני המון שנים. אני כבר עשרים שנה ללא טיפול האמת שאני יודעת לעזור לעצמי יפה אבל משום מה כנראה גיל המעבר לא יודעת מה גם המחזור הופסק לי ומאז אני מרגישה בערב כל ערב התקפי פאניקה שמובילות לעצבים חזקים כאילו תחושה שבא לי לענות לכל מי שנמצא מסביבי לילדים לבעלי לא חשוב אני מרגישה שאני לא יכולה להתאפק מרוב הפאניקה והעצבים ובגלל זה אני עונה.הפאניקה מתחילה לי רק בערב ביום יום אני מרגישה מצוין הכל טוב מתפקדת שמחה הכל בסדר זה קורה לי בערב. פתאום בערב אני נזכרת בטראומה שעברתי בטיפול עם רופא מסוים כל ערב אני נזכרת בזה וזה מוביל אותי גם למחשבות שליליות מעצבנות אני לא רוצה ללכת לפסיכיאטר כרגע מה עושים? תודה לך

שלום רב לך רינת. תודה על פנייתך לפורום טיפול בשיטת אייפק. ובכן כך: ראשית לכל עליך להיבדק אצל רופא המשפחה שלך לפחות בכל הקשור בתמונה ההורמונלית שלך. בהחלט יכול להיות קשר בין זה- לבין חלק מהדברים שתיארת בפנייתך. תיארת מספר דברים שאת מרגישה וחווה ויכול להיות שיש או אין קשר ביניהם. מנסיונינו, המטפלים בשיטת אייפק, ניתן בהחלט לטפל ברבות מתלונותייך וגם לעזור ולהקל עליך מאד ואולי אפילו יותר מכך. ככל שתבחרי בכך, תוכלי להיכנס לאתרים: עמותת מטפלי איפק בישראל או אייפק ישראל, ולבחור מתוך רשימת המטפלים מטפל/ת מוסמך/כת /מומחה/ית, הקרוב/ה לאיזור מגורייך. תוכלי לעבור איבחון ולהתחיל מיד בטיפולים. אני מאמין שתוכלי להרגיש את תחילת השינוי תוך זמן לא רב. תמיד- תוכלי להפסיק את הטיפולים על פי רצונך ובחירתך. אני עומד לרשותך בכל שיעזור ויעלה בו הצורך. שאי ברכה, בריאות ושתשובי לעצמך במהרה. שיהיה בקר של עוד יום נעים. אבישי מגל מומחה בטיפול אייפק.

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק